Zamárdi, Hotel Wellamarin****

8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1. | +36 84 545 800 | info@wellamarin.hu | www.wellamarin.hu

HOTEL A BALATON SZÍVÉBEN

A konferenciának otthont adó Hotel Wellamarin**** a festői látvány mellett feng-shui elven kialakított és berendezett, letisztult, kényelmes terekkel, sokszínű kulináris fogásokkal, aktív és passzív feltöltődést kínáló wellness szolgáltatásokkal, továbbá korosztálytól független, egész családot szórakoztató élményekkel várja vendégeit.

Zamárdi három kilométeres szabadstrandján, közvetlenül a tó partján helyezkedik el, csendes tóparti nyugalmat kínálva az ide érkezőknek.

ERGONÓMIKUS TEREK

A Hotel Wellamarin****Superior épülete 2011. július 1. óta üzemel. A hotel zöldmezős beruházásként, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Új Magyarország Fejlesztési Terv által támo- gatott projektjeként került megvalósításra. A hotel paraméterei:

  • Két épületszárnyból áll (merőleges és párhuzamos a Balaton parttal)
  • Földszint, illetve további 5 emelet
  • A Hotel területén egy sorompóval ellátott belső parkoló helyezkedik el
  • A hotel egész évben üzemel
  • Az épületet 24 órás biztonsági szolgálat őrzi

YIN ÉS YANG HARMÓNIÁJA

Hotelvendégeink számára Black & Orange Wellness részlegünk használata díjmentes. Wellness részlegünk használata nem tartalmazza a különböző kezelések igénybevételét, a squashpálya bérlését, valamint a szauna programokon és bizonyos csoportos aerobic órákon való részvételt.

PARKOLÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ

A Hotel Wellamarin**** szálloda előtt és mellett található közterület a II. parkolási zónába tartozik, mely által január 01- december 31-e között térítés ellenében lehetséges a parkolás, 1.500,-Ft/autó/éj napijegy ellenében.

A szálloda korlátozott számban rendelkezik sorompóval zárt, kamerákkal megfigyelt parkolóhelyekkel, ehhez előzetes foglalás szükséges. A szálloda belső, udvari parkolóhelyeinek lefoglalása és visszaigazolása megrendelési sorrendben történik, az előzetesen megrendelt parkolási igényeket, a már visszaigazolt áron teljesítjük.

A fentiek kapcsán szíves megértését kérjük!

A Parkolási Társaság elérhetősége:

Ügyfélszolgálat: 8621 Zamárdi Petőfi u.1.sz.
Ügyfélszolgálati nyitva tartás: 9.h.-16.h-ig
Elérhetőség: + 36 30 313-5616
email: zamardiparkolas@gmail.com